Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät

02.12.2020

2020 Uudenvuoden juhla

Valitettavasti tämän korona tilanteen takia Polvijärven Yrittäjät eivät järjestä tänävuonna perinteistä uudenvuoden tapahtumaa torilla. Toivotamme koronasta huolimatta kaikille hyvää loppuvuotta ja onnelista Joulua! :)

Uudenvuoden juhla

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Uudistuneet Yrittäjäpäivät tarjoaa yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille kaksi päivää inspiroivaa ohjelmaa, verkostoitumista ja viihtymistä. Tänä vuonna ohjelmaa on monipuolisemmin kuin koskaan!

Rekryklinikka

Polvijärven Yrittäjät nyt myös Facebookissa

Nyt löydät paikallisyhdistyksen myös facebookista. Siellä näet nopeasti kaikki ajankohtaisimmat tiedotteet ja saat tuoreimmat uutiset Yrittäjien toiminnasta. Käy tykkäämässä sivustosta: Polvijärven Yrittäjät

Polvijärven Yrittäjät ry