Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät

11.10.2018

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Uudistuneet Yrittäjäpäivät tarjoaa yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille kaksi päivää inspiroivaa ohjelmaa, verkostoitumista ja viihtymistä. Tänä vuonna ohjelmaa on monipuolisemmin kuin koskaan!

Tule lokakuussa Turkuun viihtymään, kehittymään ja tekemään bisnestä. Otetaan yhdessä askel eteenpäin Step Forward-teeman mukaisesti.

Yrittäjäpäivät järjestetään tänä vuonna Turussa, Artukaisten kaupunginosassa sijaitsevassa Messukeskuksessa 19.-20.10.2018.

Lue lisää: Yrittäjäpäivät Turku

TurkuYP.JPG

Rekryklinikka

Polvijärven Yrittäjät nyt myös Facebookissa